Author: beber666

Senior Member

Rank: 2

Credits
33
Device
Others
Online time
6 Hours
Send PM
23:33, Aug-15-2015 | From PC
|
Hi,

Both RTSP and timezone can you read more here:
http://en.miui.com/thread-137413-1-1.html

Senior Member

Rank: 2

Credits
25
Device
0
Online time
1 Hours
Send PM
05:11, Sep-01-2015 | From PC
|
i did't know

Junior Member

Rank: 1

Credits
21
Device
0
Online time
1 Hours
Send PM
06:59, Sep-09-2015 | From PC
|

Junior Member

Rank: 1

Credits
22
Device
0
Online time
0 Hours
Send PM
20:37, Sep-22-2015 | From PC
|
Hello,
You can change the timezone.
Change the TZ file in /etc/
the command is :
echo "$my_gmt" > /etc/TZ
change $my_gmt by your timezone.
Note : GMT 0 => Beijing
for Paris = GMT+6
Have fun.

Senior Member

Rank: 2

Credits
26
Device
0
Online time
1 Hours
Send PM
07:41, Sep-23-2015 | From PC
|
This trick worked great for me with the latest firmware :)  Set the GMT to -2 for me in Australia East Coast (since I'm 2 hours ahead of China)
RTSP / Correct time / Telnet / Ftp all good :)

Senior Member

Rank: 2

Credits
34
Device
0
Online time
12 Hours
Send PM
22:51, Sep-23-2015 | From PC
|
HeadsB replied at 2015-9-22 20:37
Hello,
You can change the timezone.
Change the TZ file in /etc/

How do you actually do this?

How do you connect to the Camera to actually set the $my_gmt variable?

Junior Member

Rank: 1

Credits
22
Device
0
Online time
0 Hours
Send PM
23:57, Sep-23-2015 | From PC
|
HeadsB replied at 2015-9-22 20:37
Hello,
You can change the timezone.
Change the TZ file in /etc/

Great! Work good.

Junior Member

Rank: 1

Credits
20
Device
0
Online time
1 Hours
Send PM
00:26, Sep-25-2015 | From PC
|

Junior Member

Rank: 1

Credits
20
Device
0
Online time
1 Hours
Send PM
00:35, Sep-25-2015 | From PC
|
if you can read spanish please go to
http://www.htcmania.com/archive/index.php/t-1062536.html

you need to have the version 1.8.5.1I_201506291725

Senior Member

Rank: 2

Credits
34
Device
0
Online time
12 Hours
Send PM
16:08, Sep-25-2015 | From PC
|
Can someone just post exactly how to change the timezone on the latest K Firmware in English?

Xioami should just have this built into the software if it is as easy as changing one variable!

Credits Management

Quick Reply Top Return to the list